slider

Betonski bazeni

Betonski bazeni najčešća su izvedba bazena. Izrađena betonska konstrukcija oblaže se folijom ili keramičkim pločicama. Njihova posebnost je u tome što možete birati veličinu i oblik bazena i bazenskih stepenica. Ugradbene elemente: mlaznice, skimmere, podne ispuste, reflektore i ostalo potrebno je ugraditi prilikom gradnje betonske konstrukcije.


Folijski bazeni

Izrađena betonska konstrukcija bazena oblaže se bazenskom folijom Alkorplan 1000-2000-3000 tvrtke Renolit. Waterproofing-swimmingpool Folija je debljine 1,5 mm, a po želji ugrađujemo i novu bazensku foliju Alkorplan 3000 TOUCH ili CERAMICS debljine 2,0 mm. Ispod folije postavlja se antibakterijska tkanina prema kojoj se kroji i na koju se vari bazenska folija. Spojevi folije dorađuju se tekućom folijom. Folija je atoksična i spriječava nastajanje algi i bakterija. Foliju nudimo u širokoj paleti boja i dekora, a katalog možete pogledati ovdje.Keramički bazeni

Keramički bazen je najstariji način izrade bazena. Ovakvi bazeni zahtijevaju savršenu pripremu i izvedbu betonske konstrukcije, hidroizolacijske radove na betonskoj školjci i polaganje keramičkih pločica ili staklenog mozaika kao završnu fazu radova.

U našoj galeriji referenci možete pogledati različite betonske bazene koje smo izradili za naše klijente.


Tijek gradnje